Cuvânt înainte

Din zecile de mii de bloguri românești doar o parte ar fi active și ar funcționa și după 6 luni…

Statistica ar fi trebuit să mă descurajeze. Dar ideea de a începe un blog mi s-a părut provocatoare deși… nu lipsită de riscuri. În plus m-am considerat dintotdeauna cineva care are ceva de spus și vrea să împărtășească și cu alții. Așa că m-am hotărât să mă alătur comunității bloggerilor de pretudindeni și să încep să scriu și să postez.

Acest blog intitulat ‘’Jurnalul unui medic cosmopolit’’ se dorește a fi profesional și actual, interactiv și provocator, spontan și nepărtinitor, uneori scurt și întotdeauna la obiect. Sursa mea de inspirație va fi conservatoarea lume medicală cu problemele și preocupările ei în contextul ștergerii granițelor dintre țări, boli și sexe, globalizării și diversificării mijloacelor de comunicare. Voi scrie despre banalitățile și rutină practicii de zi cu zi, actualități diagnostice și terapeutice, îmbătrânirea populației, clonare, terapia genetică, rezistentă bacteriană, avalanșa de noi sindroame, emanciparea pacienților, (e)migrarea personalului medical și despre multe altele.
În același timp voi poata impresii de călătorie și materiale interesante primite de la persoane cu darul scrisului.

Mulțumesc pe această cale celor cu care m-am sfătuit să să încep, Luminița și echipa ICT de la Revista Medica, și să continui, Wim și Dragoș.
Textele postate nu vor fi corectate de ‘’profesionitști’’, greșelile de orice fel îmi aparțin și sper să nu le modifice înțelesul.
Comentariile constructive sunt binevenite și va mulțumesc anticipat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *